Ο Βασίλης Βιλαντώνης έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και η Νάξος βυθίστηκε στο πένθος. Φίλοι και συνάδελφοι ήταν στο λιμάνι του νησιού…

Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησαν το Βασίλη Βιλαντώνη τα πλοία στο λιμάνι της Νάξου αλλά και οι άλλοτε συνάδελφοί του καβοδέτες. Η σορός του άτυχου Βασίλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα το απόγευμα χτυπημένος από τον κορονοϊό, έφτασε στην αγαπημένη του Νάξο το βράδυ της Τρίτης (31-08-2021) με το Superferry ΙΙ.

Στο λιμάνι, τον περίμεναν όλοι οι άλλοτε συνάδελφοί του καβοδέτες του νησιού, με δάκρυα στα μάτια. Το SuperFerry έφτασε στο λιμάνι της Νάξου στις 22:30 το βράδυ και την ώρα που αποβιβάστηκε το όχημα με τη σορό του Βασίλη, κόρναρε αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο έναν αγαπητό άνθρωπο του λιμανιού της Νάξου.

Το ίδιο και το Blue Star που βρισκόταν την ίδια ώρα στο λιμάνι του νησιού. Τον αποχαιρέτησε κορνάροντας και αυτό. Ο Βασίλης Βιλαντώνης υπηρέτησε ως καβοδέτης το λιμάνι της Νάξου για πολλά χρόνια. Μάλιστα υπήρξε και πρόεδρος των καβοδετών.

Όλοι τον αγαπούσαν και τον σέβονταν για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος και την εργατικότητα του. Και όλοι ήταν την Τρίτη το βράδυ ήταν εκεί, με βαθιά συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, για να τον προϋπαντήσουν για τελευταία φορά στο λιμάνι της Νάξου, στο οποίο είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή του.

Δείτε τις εικόνες του naxostimes.gr…

www.newsit.gr

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ