Συνάντηση και σήμερα στο λιμάνι της Σίφνου.

Στο λιμάνι δεμένο το ΕΚΟ1 που μεταφέρει καύσιμα ενώ σχεδόν μαζί μπήκαν κατα σειρά το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ-SPEEDRUNNER3-ΑΡΤΕΜΙΣ και στο τέλος το άλλο δεξαμενόπλοιο της ΕΛΙΝ το ΑΠΗΛΙΩΤΗΣ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιο πλοίο την”πληρώνει”,σήμερα λοιπόν την”πλήρωσε”το ΑΡΤΕΜΙΣ το οποίο ήταν μέσα στο λιμάνι 44 λεπτά.Αν και θα μπορούσε να δέσει στο κεφάλι όπως κάνει αρκετές φορές και να μην είχε καθόλου καθυστέρηση.

Στο κεφάλι όμως ήταν δεμένο το ΕΚΟ1 το οποίο βέβαια θα μπορούσε να είχε βγάλει τα 2-3 βυτία και να φύγει για λίγο και να επιστρέψει να τα πάρει κάτι παρόμοιο δηλαδή με αυτό που γίνεται με τις υδροφόρες αλλά και τα φορτηγά πλοία που φεύγουν για να δέσουν τα SUPER JET και SEA JET.

Δεν είναι βέβαια και λίγες οι προτάσεις που λένε ότι εκτός από θέμα χώρου και για λόγους ασφαλείας στο λιμάνι των Καμαρών πρέπει να δένουν μόνο επιβατηγά και όχι βυτιοφόρα για βενζινάδικα και ΔΕΗ,φορτηγά με αμμοχάλικα,τσιμεντάδικα,υδροφόρες,μέχρι και μπουκάλες υγραερίου.

Ας δούμε το βίντεο,στο οποίο παρατηρούμε το ωραίο καιρικό φαινόμενο με μικρά συννεφα συνεχόμενα από την πλευρά του βουνού σχεδόν στο ίδιο σημείο:

Αλλά και φωτογραφίες σημερινές:

 

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ