Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΚΑΣΤΕΛΟΚΑΜΠΟΥ” Δυτικής Αχαΐας, 65χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ” Φθιώτιδας, 82χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΓΕΡΑΝΙΟΥ” Ρεθύμνου, 76χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από την ελεύθερη παραλία “ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ” Δ. Αιγιαλείας, 77χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας διενεργείται προανάκριση.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΠΑΡΠΑΝΤΑ” Καρδάμυλων ν. Χίου, 80χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμυλων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Advertisements