Ξεσηκώθηκαν στο Τυχερό για την απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, την περαιτέρω υποβάθμιση των ΕΛΤΑ, αλλά και του Πολυιατρείου.

Η Επιτροπή Φορέων Τυχερού αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί στην πλατεία του χωριού και με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει χαρακτηριστικά προς κάθε κατεύθυνση: “Η ευγένεια μας εξαντλήθηκε”. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει στο κάλεσμα της:

“Καλούμε να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός από τους αρμοδίους, γιατί θα μας βρουν μπροστά τους. Θεωρούμε απαράδεκτες τις αλλεπάλληλες αποφάσεις:

1. Απόφαση της διοίκησης των Ελτα να υποβάθμιση τη λειτουργία του τοπικού καταστήματος που πλέον ανοίγει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή για 3 ώρες.

2. Την αιφνίδια απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς για άμεσο κλείσιμο του καταστήματος Τυχερού στις 19 Ιουλίου. Να απαντήσει η διοίκηση γιατί ξαφνικά και εμβόλιμα έβαλε στη λίστα το Τυχερό ενώ δεν ήταν στην αρχική της απόφαση.

3. Την υποβάθμιση πολυιατρείου Τυχερού και των ιατρείων των οικισμών .

Οι παραπάνω αποφάσεις δείχνουν μια εχθρική στάση ενάντια στους ακρίτες του Έβρου, τους οποίους να θυμίσουμε ότι στα γνωστά γεγονότα όλοι οι κυβερνητικοί μηδενός εξαιρουμένου είχαν επαινέσει και επισημάνει ότι οι κάτοικοι του Έβρου φυλάνε Θερμοπύλες.

 

Οφείλουν οι διοικήσεις των παραπάνω οργανισμών να ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους . Η ευγένειά μας έχει εξαντληθεί !!!

Καλούμε όλους τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για την αποτροπή των παραπάνω αποφάσεων.

Καλούμε όλους τους Εβρίτες στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία Τυχερού για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι με το Έβρο δεν μπορεί να παίζει κανείς”.

https://www.evros-news.gr

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ