Αρκετά τα παράπονα που συνεχίζουν να έχουν αναγνώστες μας σχετικά με τις ώρες δρομολογίων των νησιών Σέριφο Σίφνο και Μήλο.

Ο παρακάτω πίνακας δρομολογίων αυτής και της επόμενης εβδομάδας μας δείχνει τα εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ: Δύο ταχύπλοα πρωινά με μισή ώρα διαφορά(δλδ κάποιος που για τον α,β, λόγο δεν μπορεί να φύγει πρωί θα φύγει αναγκαστικά την επόμενη και αν είναι ξένος θα πληρώσει ξενοδοχείο στην Αθήνα και τα νησιά θα χάσουν μία βραδιά διαμονής,φαγητού,καφέ κλπ.

Συμβατικό κανένα.

Η λύση είναι το ένα ταχύπλοο στις 07:00 και το άλλο μεσημέρι πχ.14:00.Και επειδή κάποιοι ίσως πουν ότι αυτό που θα φύγει πρωί ίσως πάρει πχ περισσότερο κόσμο να γίνεται εναλλάξ,μια βδομάδα το ένα πρωί και μία εβδομάδα το άλλο.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Τρία ταχύπλοα 07:00-11:00-12:00 και συμβατικό κανένα.

ΔΕΥΤΕΡΑ:Δύο ταχύπλοα το πρωί 07:00 και 07:30 και το απόγευμα δύο συμβατικά 14:55-17:30(το ένα συμβατικό δεν πάει Σέριφο)

Θα μπορούσε το ένα ταχύπλοο να φεύγει πρωί,το άλλο μεσημέρι και το ενα συμβατικό να φεύγει Τρίτη που όπως βλέπουμε δεν έχει καθόλου συμβατικό και δυστυχώς έχει μόνο δύο ταχύπλοα στις 07:00 και στις 07:30 και όλη την υπόλοιπη ημέρα τίποτα.

ΤΡΙΤΗ:  Όπως γράψαμε παραπάνω έχει δύο ταχύπλοα 07:00 και 07:30 και όλη την πόλοιπη ημέρα τίποτα.Κάποιος δλδ που για τον α,β λόγο δεν μπορέσει να φύγει πρωί θα φύγει αναγκαστικά Τετάρτη.

ΤΕΤΑΡΤΗ: Ισχύει ότι και την Δευτέρα δύο ταχύπλοα πρωί και δύο συμβατικά απόγευμα.

ΠΕΜΠΤΗ: Ισχύει ότι και την Τρίτη δύο ταχύπλοα πρωί 07:00 και 07:30,συμβατικό κανένα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Είναι τα δρομολόγια εντάξει αφού κάποιος καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να φύγει με συμβατικό η ταχύπλοο.

Το αντίστροφο ισχύει και από τα νησιά προς Πειραιά,έχει πχ δύο συμβατικά σχεδόν τις ίδιες ώρες για Πειραιά Τρίτη και Πέμπτη,ενώ Δευτέρα-Τετάρτη δεν έχει κανένα.

Τα δρομολόγια αργότερα αλλάζουν προς το καλύτερο βέβαια αλλά την ανάγκη τα νησιά την έχουν τώρα που ακόμη είναι μικρή η κίνηση και ακόμη και μία ημέρα κοστίζει σε διαμονή,εστίαση κλπ,τον Αύγουστο όπως και να το κάνεις κόσμος υπάρχει.

Με λίγη καλή διάθεση υπάρχει τρόπος να είναι κερδισμένα και τα νησιά αλλά και τα πλοία.

Τέλος να θυμίσουμε ότι σήμερα ισχύει απεργία και από Πειραιά δεν έχει πλοίο προς τα νησιά αλλά μόνο κάποιες επιστροφές προς Πειραιά.

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ