Συνεχίζεται η ηλεκτροδότηση του νησιού με γεννήτριες, λόγω της βλάβης που υπέστησαν και τα δύο υποθαλάσσια καλώδια που τροφοδοτούν την Κέα με ρεύμα από την Αττική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΔΕΔΔΗΕ και των υπαλλήλων της και κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα.

Από την πλευρά του Δήμου ήρθαμε από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για να διευθετηθεί το πρόβλημα της προσωρινής ηλεκτροδότησης με γεννήτριες και να εξασφαλισθεί η επισκευή των καλωδίων, η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει την Παρασκευή. Επίσης αιτηθήκαμε τον προγραμματισμό αντικατάστασης των καλωδίων με καινούρια.

Επιστολή, επίσης, εστάλη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου διαμαρτυρηθήκαμε για την παράνομη αλιεία στη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται ο αγωγός. Συγκεκριμένα, αναφερθήκαμε στους λόγους δημόσιου συμφέροντος που αφορούν στην υγεία και ασφάλεια των πολιτών μας και ζητήθηκε η παρέμβαση του Υπουργείου. Ευχή και επιδίωξη όλων μας η ουσιαστική και άμεση επίλυση του προβλήματος.

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ