Το site lamiareport.gr που ανέδειξε το θέμα με την γιαγιά που της επιβλήθηκε πρόστιμο,μιλάει για “τσουνάμι συμπαράστασης”από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα γράφει:

Είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη στη Λαμία.

Σας ενημερώνουμε ότι το θέμα του προστίμου έχει διευθετηθεί. Το πρόστιμο ΔΕΝ θα πληρωθεί!!!

Επίσης επειδή πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά την ηλικιωμένη, σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει ανάγκη από οικονομική στήριξη και δεν την αποζητά. Το μόνο που θέλει είναι να μπορεί να βγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο για να έχει επαφή με τον κόσμο & αυτό θα συνεχίσει να γίνεται.

Σας ευχαριστούμε, η ομάδα του LamiaReport.

Επίσης το LamiaReport αναφέρει :

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη από τη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο Υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε με τους επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και όπως είπε για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας έδωσε εντολή να μην εισπραχθεί το πρόστιμο.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι η αστυνομία βρήκε στο πρόσωπο της ταλαιπωρημένης γυναίκας να εξαντλήσει την αυστηρότητά της έστω και αν αυτό έγινε μετά από καταγγελία.

Μάλιστα όπως μάθαμε επικοινώνησε ο ίδιος με την 80χρονη γυναίκα και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, ενώ της είπε ότι με την πρωτη ευκαιρία που θα έρθει στη Λαμία θα την επισκεφτεί, για να τα πουν και από κοντά.

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ