Στην Χώρα της Σερίφου το καλοκαίρι του 2010.
Δέκα χρόνια πριν.
Ένας φούρνος παραδοσιακός που μοσχοβολούσε από μακριά.
Σαν τον δικό μας, τον αξέχαστο φούρνο του Καρλή στην Απολλωνία.
Μια μοναδική τελετουργία το ζύμωμα και το ψήσιμο του ψωμιού.
Μια δύσκολη τέχνη που για να την κάνεις καλά πρέπει να το αγαπάς πολύ.
Όπως ο φούρναρης στη φωτογραφία μας.

Χρόνια Πολλά
Καλή Χρονιά
Γεμάτη όμορφες μυρωδιές και υπέροχες γεύσεις.
Γεμάτο γλυκιές εμπειρίες για όλους.
Με υγεία, αγάπη και ελπίδα.

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ