Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Μύρινας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”AQUA BLUE” N.Π. 12393, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Καβάλα προς Μύρινα – Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του.
Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Μύρινας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια δεκαεπτά (17) επιβάτες, τέσσερα (04) Ι.Χ. και τρία (03) Φ/Γ., ενώ στο λιμένα Μύρινας ανέμεναν προς επιβίβαση, με προορισμό το λιμένα Λαυρίου, δώδεκα (12) επιβάτες, τρία (03) Ε.Ι.Χ. και έξι (06) Φ/Γ.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”AQUA BLUE”, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν έκτακτης επιθεώρησης που διενεργήθηκε από στέλεχος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων και προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του προς εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενό φορτίου και άνευ επιβατών, με προορισμό το λιμένα Λαυρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες οριστικής αποκατάστασης της βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ