Δύο πολύ σπουδαία αθλητικά έργα πρόκειται να υλοποιηθούν στην Τήνο και την Κύθνο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων των δύο νησιών που αναμένεται να δώσει λύσεις στις προπονήσεις των συλλόγων και στη διεξαγωγή αγώνων της βραδινές ώρες.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Έπαρχο Τήνου κυριά Νατάσα Δεληγιάννη, που έγραψε σχετικά:

«H παρούσα Περιφερειακή Αρχή είναι πιστή στις δεσμεύσεις της.

Ευχαριστώ τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη γιατί έκανε πράξη την υπόσχεσή του για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τήνου στο Βίντσι.

Έτσι στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 13 Νοεμβρίου, το 12ο θέμα στην ημερησία διάταξη αφορά την Έγκριση ‘Ορων Δημοπράτησης του ‘Εργου Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων ν. Τήνου και ν. Κύθνου».

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν εκεί, αφού θα υπάρξει χρηματοδότηση και για την Σύρο, αφού στα θέματα της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας συμπεριλαμβάνονται και η Βάρη με τον Πάγο.

Όλα αυτά θα πάρουν την επίσημε έγκριση την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 13:00, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούν τα έργα είναι τα εξής:

5. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση – Επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στη Βάρη ν. Σύρου”.

6. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση αθλητικών Εγκαταστάσεων Στον Πάγο ν. Σύρου”.

12. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου “Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων ποδοσφαίρου ν. Τήνου και ν. Κύθνου”.

sportcyclades.gr

Advertisements