H σημερινή χειμωνιάτικη 28η Οκτωβρίου θα ήταν η τελευταία μέρα που θα είχαν ταχύπλοο η Σέριφος,η Σιφνος και η Μήλος.

Αλλάξαν όμως τα σχέδια και το POWER JET θα κάνει σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα στις 8 Νοεμβρίου 2020(Παρασκευή και κυριακή την επόμενη εβδομάδα).

Ας δούμε την σημερινή χειμωνιάτικη άφιξη και αναχώρηση του σημαιοστολισμένου λόγω της εθνικής επετείου ταχυπλόου της seajets POWER JET.

To πλοίο σφύριξε παρατεταμένα κατά την άφιξη του και ο καπετάν Γιάννης Παπαμάρκος με αριστερή μανούβρα έδεσε στον μόλο βγάζοντας αρκετό κόσμο και αυτοκίνητα για την εποχή αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν ότι το βράδυ έρχεται από Πειραιά και το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ.Επίσης το πλοίο πήρε και αρκετό κόσμο και αυτοκίνητα προς Πειραιά(υπό βροχή).

Όπως γράψαμε και χθες υπάρχει ακόμη αρκετός κόσμος Έλληνες και αλλοδαποί στο νησί(που τα Σαββατοκύριακα γίνονται πολλοί περισσότεροι) λόγω των αυξημένων μέτρων κατά του κορονοϊού που υπάρχουν στις πόλεις.

Επειδή το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη δεν αποκλείουμε να δούμε και νέα παράταση στα δρομολόγια.

Τέλος να πούμε ότι μετά την πετυχημένη κίνηση της Μήλου να έχει καλοκαιρινή σύνδεση με την Κρήτη με τα FESTOS-KNOSSOS PALACE παρόλο που έχει και σύνδεση με το ΠΡΕΒΕΛΗΣ όλο το έτος πρέπει και η Σίφνος να αποκτήσει καλοκαιρινή σύνδεση με ταχύπλοο με Κρήτη.

Ακολουθεί το σημερινό βίντεο με την αφιξοαναχώρηση του POWER JET:

Αλλά και κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες:

 

 

Advertisements