Ένα εντυπωσιακό σκαρί πενήντα εννέα μέτρων έδεσε στο λιμάνι της Σίφνου το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2020 το βράδυ στις 20:30 και απέπλευσε σήμερα Κυριακή το πρωί στις 08:20.

Το πολυτελές γιοτ «Capri» ανήκει στον γιο του γνωστού εφοπλιστή, επιχειρηματία και Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργο.

Η θαλαμηγός του έχει μήκος πενήντα οχτώ μέτρα, είναι δημιούργημα των ναυπηγείων Lurssen και με αυτήν απόλαυσε τις φετινές καλοκαιρινές του αποδράσεις.

Πρόκειται για ένα σκάφος που βγήκε από τα ναυπηγεία της Lurssen το 2003 με σκελετό κατασκευασμένο από ατσάλι και τέσσερα καταστρώματα το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δώδεκα άτομα στις καμπίνες του.

Η αγορά του ήταν μια έξυπνη κίνηση λένε άνθρωποι από τον χώρο του yachting, αφού τέτοια σκάφη έχουν πολύ καλή τιμή μεταπώλησης.

Στο τέταρτο κατάστρωμα, εκεί όπου βρίσκεται και η master suite του ιδιοκτήτη, υπάρχει εξωτερικό τζακούζι, ενώ στο εσωτερικό του σκάφους κυριαρχεί η κλασική πολυτέλεια.

Το «Capri» μπορεί να διανύσει εφτά χιλιάδες ναυτικά μίλια πλέοντας με δώδεκα κόμβους ενώ στην τραπεζαρία του μπορούν να γευματίσουν ή να δειπνήσουν δέκα άτομα.

Πληροφορίες για το σκάφος από το notospress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ