Αν και τελειώνει και ο Οκτώβριος,αν και βρισκόμαστε εν μέσω μεγάλης αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού και λήψης αυστηρών μέτρων,η κίνηση στην Σίφνο καλά κρατεί.

Όσα μαγαζιά έχουν παραμείνει ανοικτά(είναι αρκετά ευτυχώς,κόντρα σε μια νοοτροπία τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη σταματάνε όλα)εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο.Ιδίως τα Σαββατοκύριακα η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη.

Ο καλός καιρός συμβάλει φυσικά οι παραλίες να έχουν ακόμη επισκέπτες οι οποίοι μάλιστα ευχαριστιούνται τώρα καλύτερα από το καλοκαίρι.

Ευτυχώς τα πλοία βοήθησαν και βοηθούν αφού το ταχύπλοο POWER JET θα παραμείνει μέχρι 8 Νοεμβρίου(και βλέπουμε…)ενώ τα συμβατικά ΑΡΤΕΜΙΣ και ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ συνεχίζουν ακούραστα όπως κάθε χρόνο να μας συνδέουν με Κυκλάδες και Πειραιά.Μόλις την Κυριακή σταμάτησε το SEA JET2 το οποίο είχε φέτος πολύ καλά ενδοκυκλαδικά και καθημερινή σύνδεση με Πάρο(και πολλά άλλα νησιά)που τόσο καιρό”φωνάζαμε”οτι έπρεπε να υπάρχει(σύντομα θα “φωνάξουμε”και για σύνδεση με Κρήτη με ταχύπλοο).

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο κορονοϊός αφού Έλληνες και αλλοδαποί που έχουν σπίτια στην Σίφνο και δεν δουλεύουν προτιμούν να παραμείνουν αντί να πάνε στις πόλεις και να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.Αρκετοί μάλιστα λένε ότι τώρα ευχαριστήθηκαν την Σίφνο.

Ας ελπίσουμε ότι η Σίφνος είναι και θα παραμείνει καθαρή από τον ιό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ