Σίφνος, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020


Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου
κ. Νικόλαο Χρυσίνη
(με την παράκληση όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες
που απαιτούνται σχετικά εκ του Νόμου και κοινοποιηθεί στα μέλη
του Δημοτικού Συμβουλίου)

Θέμα: «Παραίτηση της Δημοτικής Συμβούλου Σίφνου Φραγκίσκας Θεολόγου-Βλαχουτσάκου»

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή, σας υποβάλλω, λόγω αυστηρά προσωπικών λόγων, την παραίτησή μου, από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου και ως συνεπάγεται και από μέλος όσων οργάνων – επιτροπών έχω ορισθεί μέσω αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου.

Διεκδίκησα την εκλογή μου σε αυτό, με κίνητρο την συμμετοχή, καθώς και την ενεργό βοήθειά μου, στη διαμόρφωση της πορείας του τόπου μας, σε ένα καλύτερο αύριο που του αξίζει.

Άσκησα τα καθήκοντά μου, πιστή στις αρχές και τη συνείδησή μου, με ανιδιοτέλεια, θέτοντας υπεράνω όλων το κοινό συμφέρον.

Αποχαιρετώ το χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ελπίζοντας η μέχρι τώρα συμμετοχή μου να ήταν χρήσιμη στον Δήμο και τους δημότες της Σίφνου.

Ευχαριστώ την Δήμαρχο Σίφνου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες μου στη σημαντική θέση ευθύνης της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σίφνου.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και σε όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων, όπως και των Επιτροπών που συνεργάστηκα μαζί τους και απευθύνω ένα ευχαριστώ προς όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την καλή συνεργασία που είχαμε.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλω σε όλους τους στενούς συνεργάτες μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σίφνου, με τους οποίους συνεργάστηκα δημιουργικά και αποτελεσματικά αυτούς τους έντεκα μήνες, καθώς και στους εκπροσώπους της εταιρείας marketing τουρισμού ReMake οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και δημιουργικά σε ό,τι τους ζητήθηκε. Τους ευχαριστώ θερμά όλους!

Στο δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Πολενάκη που θα με διαδεχθεί, εύχομαι καλή επιτυχία στα θεσμικά του καθήκοντα. Θα σταθώ δίπλα και σε αυτόν και στον Ιωάννη Ραφελέτο, αρωγός και συμπαραστάτης. Τους εύχομαι καλή δύναμη!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ τους δημότες, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Την επιστροφή μου ως ενεργού δημότη, να την εκλάβουν ως πράξη πολιτικής ευθύνης, ακεραιότητας και συνέπειας.

Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου

Advertisements

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εντύπωση μας προκαλούν αυτές οι διαδοχικές παραιτήσεις αιρετών εκπροσώπων του Δήμου και διερωτώμεθα τι παιχνίδια παίζονται και τι σκοπιμότητες υποκρύπτονται;;; Πολλά ακούγονται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ