Με ἀφορμή το 6μηνιαῖο μνημόσυνο στις 08/08/2020 τοῦ ἀγαπητοῦ μου φίλου , τοῦ ἀειμνήστου πολυπράγμωνος φωτογράφου Γιάννη Α. Βασσάλου, μοῦ κατέλιπε μέσω τῆς ὁμοφώνου ἀποφάσεως τῆς οἰκογένειάς του, τό φωτογραφικό και κινηματογραφικό του Ἀρχεῖο να το ἀξιοποιήσω προς ὂφελος και διατήρηση τῆς συλλογικῆς μνήμης τῶν Σιφνίων.

   Κατ’ ἀρχάς εὐχαριστῶ τον ἲδιο για την ἀγάπη πού μοῦ ἒδειχνε τόσα ἒτη , μοιράζοντας τις ἀναμνήσεις και το ὑλικό του ἀπό μία ἂλλη Σίφνο και εὒχομαι  ἐκεῖ πού εὑρίσκεται να δικαιωθῆ για ὃσα καλά ἒκανε και να συγχωρεθῆ για ὃσα φαῦλα ἒπραξε.

  Ἐπίσης ὀφείλω να εὐχαριστήσω δημοσίως την σύζυγό του Γεωργία , του υἱό του και τις τρεῖς θυγατέρες του και τους συζύγους τους για την παράδοση του Ἀρχείου του ἀγαπητοῦ μου Γιάννη το ὁποῖο ὀφείλω πλέον ἐγώ να το ἀξιοποιήσω σύμφωνα με τις ἐπιθυμίες του.

  Δημοσιεύω λοιπόν σήμερα μία φωτογραφία τοῦ 1975 από αὐτό το Ἀρχεῖο στην ὁποία εὑρίσκομαι  και ἐκτός τοῦ Ἂγγελου Μπεκέ, τῆς Μαρίας Βασσάλου-Ἀπόλλων, τοῦ  Χρήστου Δούκα και τοῦ Μανώλη Καράβη, ἀναζητῶ τα ὀνόματα τῶν ὑπολοίπων παρισταμένων….. Πᾶσα προσφορά δεκτή στο e-mail τοῦ Συνδέσμου Σιφνίων : syndesmosiphniwn@gmail.com .

Ἀντώνιος Γ. Ζαμπέλης

Πρόεδρος τοῦ Συνδέσμου Σιφνίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ