Στο Ιερό Προσκύνημα

της Παναγίας της Καστριανής Κέας

1η Αυγούστου 2020

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου-Κέας-Κύθνου-Σερίφου-Σίφνου-Κιμώλου-Μήλου-Φολεγάνδρου-Σικίνου, Δωρόθεος ο Β’ έβαλε πλώρη για την Κέα όπου κατέπλευσε με το «Μαρμάρι Εξπρές» χθες Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα.

Ο Δεσπότης-Πλοίαρχος νιώθει και ο ίδιος ναυτικός έχοντας ζήσει 42 χρόνια στις θάλασσες με τα καράβια τα νιώθει δεύτερο σπίτι του.

ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟ 2014

Χθες μάλιστα συμπληρώθηκαν σαράντα τρία ακριβώς χρόνια από τότε που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ χειροτονήθηκε Διάκονος από τον Μακαριστό Προκάτοχό του, Μητροπολίτη Σύρου κυρό Δωρόθεο Α’ (Στέκα), στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χαροκόπου Καλλιθέας, αφού προηγουμένως, την 15η Ιουλίου του ίδιου έτους, είχε ορκιστεί Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, βαθμολογηθείς με “άριστα”.

Στην Κέα/Τζια τον φέρνει το χαρμόσυνο γεγονός της ανακαίνισης του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας της Καστριανής Κέας που πραγματοποιήθηκε με τη γενναία συνεισφορά του μεγάλου ευεργέτη κ. Αθανασίου Μαρτίνου.

Στο Ιερό Προσκύνημα στα Βορειοανατολικά του νησιού αναμένεται να παρευρεθεί ο μέγας χορηγός, καθώς και άλλοι χορηγοί που πρόσφεραν για την υλοποίηση του ιερού σκοπού, καθώς και αρκετοί πιστοί λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα έναντι της μετάδοσης του κορονοϊού.

ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΞΠΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΤΟ 2014

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ