Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 30 Ιουνίου και την Τετάρτη 1η Ιουλίου το όργανο επιτόπιας επαλήθευσης, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της ΠΝΑ κ. Αντώνη Βουτσίνου, διενήργησε επιθεώρηση στις εργασίες του έργου κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης.

Η ομάδα επαλήθευσης αποτελείται από τους:
? κ. Γρηγόρη Ανδρόνικο, στέλεχος της Μονάδας Β2΄ της ΕΥΔ (ως συντονιστή),
? κ. Ιωάννη Γουλανδρή, Προϊστάμενο της Μονάδας Β2΄ της ΕΥΔ (ως μέλος).
? Το όργανο υποστηρίζεται από τον κ. Ματθαίο Βελούδο, εξωτερικό εμπειρογνώμονα.

Στην επιτόπια επαλήθευση παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης κ. Αντώνης Βουτσίνος, ο κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου, Προϊστάμενος της Διευθύνουσας Υπηρεσίας (Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου), ο υπάλληλος του Δήμου Σίφνου κ. Σωκράτης Κάραβος, που έχει οριστεί ως επιβλέπων του έργου, καθώς και εκπρόσωποι της εργολήπτριας κοινοπραξίας TEDRA – APXITPON ATE.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, έγινε συζήτηση, παρουσία της Δημάρχου, του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κ. Γεωργούλη, του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Νίκου Χρυσίνη και του περιφερειακού συμβούλου της Π.Ε. Μήλου κ. Γιάννη Γεροντή, για την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την εκτέλεση των εργασιών καθώς και για τις ενέργειες που απαιτούνται για την περαιτέρω ομαλή εξέλιξή τους.

Σίφνος, 1.7.2020

Advertisements

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό θα ήταν τα πρακτικά αυτής της συζήτησης και του ελέγχου να δοθούν στη δημοσιότητα, ώστε να γνωρίζουν και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ… καθώς οι όποιες επιπτώσεις αφορούν όλους μας.
    Νομίζω ότι πρώτη φορά τέτοιο έργο, γίνεται με επιβλέποντα εξ αποστάσεως!.

Comments are closed.