«Κι αν τ’ ακουμπήσεις λίγο κάτω, όλα αυτά που κουβαλάς, ίσως ν’ αρχίσεις να μαθαίνεις. Πόσα μπορείς και δεν μπορείς. Πόσα δεν ξέρεις. Πόσα αντέχεις.»

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Sestina το πρώτο βιβλίο της Δάφνης Καψάλη στα ελληνικά, «Όλα αυτά που κουβαλάς». Μια συλλογή από αφηγήματα γραμμένα στη Σίφνο, για τη Σίφνο, και λόγω της Σίφνου.

Από την εκδότρια:
«Ένα κορίτσι από το Λονδίνο στη Σίφνο, η περιπέτεια της γλώσσας, η δοκιμασία της γραφής και η άγρια χαρά να βρίσκεις τη φωνή σου σ’ ένα ελληνικό νησί, μ’ όλη τη σκληράδα και το φως του.»

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί σε μια φιλική εκδήλωση στο καφέ Σύρμα στις Καμάρες την επόμενη Τετάρτη, 15 Ιουλίου, στις 20:00, όπου θα υπάρχουν και αντίτυπα προς πώληση. Από την επόμενη εβδομάδα, θα είναι διαθέσιμο και στα βιβλιοπωλεία του νησιού. Στην Αθήνα θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο Πολιτεία, μεταξύ άλλων.

Η Δάφνη Καψάλη γεννήθηκε στην Αθήνα 1978 και σπούδασε Καλές Τέχνες και Δημιουργική Γραφή στο Λονδίνο, στην Ουαλία και στο Μάντσεστερ. Έχει εκδώσει έξι βιβλία στα αγγλικά που κυκλοφορούν διεθνώς από το Amazon. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο στα ελληνικά και το χρωστάει στη Σίφνο, όπου ζει πλέον μόνιμα από το 2014, και εκπαιδεύεται στις αγροτικές εργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ