Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σηματοδότησε φέτος την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Μια τουριστική περίοδο διαφορετική, αφού οι συνθήκες της καθημερινότητας στη ‘‘μετά Κορωνοϊό εποχή’’ είναι διαφορετικές από αυτές που γνωρίζαμε.

Αφήνοντας πίσω τις δυσάρεστες συνέπειες του Covid-19, ο σύλλογος “Μαζί για τη Σίφνο μας” ολοκλήρωσε τη συμβολική κίνηση αποστολής μασκών πολλαπλών χρήσεων για τις ανάγκες του προσωπικού στις δομές υγείας του Επαρχείου μας.
Τα τελευταία 200 τμχ παραδόθηκαν τις προηγούμενες μέρες από την Αγγελική Τσαπή, μέλος του ΔΣ και τον Αριστείδη Καλογεράκη στο νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid-19, ‘‘ΠΓΝ Αττικόν’’ με την ευχή να μην υπάρξει νέα έξαρση κρουσμάτων.

Στο σημείο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης, την κ. #Gelly_Dalkafouki για τη σημαντική βοήθειά της, τον κ. #ΔημήτρηΖαμπέλη και τη #SpeedexΣίφνου που ανέλαβε τις αποστολές των δεμάτων.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους εργάζονται στις βαθμίδες υγείας για να κρατήσουν ασφαλείς και υγιείς όλους εμάς, ευχόμαστε να μην χρειαστεί ξανά να αντιμετωπίσουν ανάλογες συνθήκες και να μην απειληθεί το πολυτιμότερο αγαθό. Η υγεία…

Καλό, ασφαλές Καλοκαίρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ