Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα εργασιών κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης, το οποίο από την Παρασκευή 8 Μαΐου διαμορφώνεται όπως παρακάτω: 

  • Την Παρασκευή 8 Μαΐου θα  ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση καταθλιπτικού αγωγού στο τμήμα του δρόμου των Εξαμπέλων, από την οικία κ. Αντωνίου Κόμη με κατεύθυνση προς τις Αράδες. Η κίνηση των τροχοφόρων θα γίνεται κανονικά, ωστόσο είναι πιθανόν να απαιτείται λίγος χρόνος αναμονής για τα διερχόμενα οχήματα.

    Παρακαλούμε να απομακρυνθούν τα σταθμευμένα οχήματα στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου και για όσες μέρες απαιτηθούν για διευκόλυνση των εργασιών.

    Επίσης:
  • Την Παρασκευή 8 Μαΐου θα  ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση  αγωγού αποχέτευσης  στο τμήμα του δρόμου από το Νεκροταφείο της Αγίας Βαρβάρας με κατεύθυνση προς το Γεφύρι Καργιού (στο δρόμο Απολλωνίας – Καμαρών).
  • Για τις ανάγκες των εργασιών το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου θα παραμένει κλειστό για τη διέλευση όλων των οχημάτων από τις 8:00 το πρωί ως τις 18:00 περίπου το απόγευμα και για όσες ημέρες απαιτηθούν έως την ολοκλήρωση των εργασιών.

    Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κ. Γεωργούλη, στο τηλ. 6984617653.

    Επαναλαμβάνουμε την παράκλησή μας:
  • να μη σταθμεύετε τα οχήματά σας κατά μήκος των δρόμων στους οποίους εκτελούνται ή έχουν εκτελεστεί εργασίες και υπάρχουν επιχωματωμένα σκάμματα,
  • οι οδηγοί οχημάτων και δικύκλων να διέρχονται από τα συγκεκριμένα σημεία με χαμηλή ταχύτητα και αυξημένη προσοχή!

    Ευχαριστούμε για την κατανόηση & την καλή συνεργασία!

    Σίφνος, 7.5.2020
Advertisements