Προς

Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού
κ. Ελευθέριο Αυγενάκη

ΘΕΜΑ: Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας (E.A.K.N.) Σίφνου

ΣΧΕΤ.: Το με αριθ. πρωτ. 499/11-02-2020 έγγραφό μας
.

Αξιότιμε κύριε Αυγενάκη,

Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού και με δεδομένο ότι οι ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19 καθιστούσαν αδύνατη τη διά ζώσης συνάντησή μας στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας, επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας, προκειμένου να επισημάνουμε και πάλι τα σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας (Ε.Α.Κ.Ν.) Σίφνου.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επαναλάβουμε ότι το Αθλητικό Κέντρο, εδώ και πολλά χρόνια, έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του, αφού ο αγωνιστικός του χώρος (ταρτάν) αλλά και όλες οι υποδομές του γενικότερα δε συντηρούνται και πλέον εμφανίζουν έντονες φθορές ή και καταστροφές. Επιπλέον, η απουσία φύλαξης, περίφραξης και φωτισμού, το καθιστούν δυνητικά πόλο έλξης για δραστηριότητες εντελώς ξένες με τον προορισμό του.

Παρακαλούμε όπως, με την αναμενόμενη εντός των επομένων ημερών πλήρη άρση των περιορισμών μετακίνησης, μεριμνήσετε για την άμεση αποστολή κλιμακίου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,  με σκοπό τη διενέργεια επιτόπιας αυτοψίας και την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, η οποία κρίνεται επιεικώς ως επισφαλής

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας.

Με εκτίμηση,

Η Δήμαρχος Σίφνου

ΜΑΡΙΑ ΕΜΜ. ΝΑΔΑΛΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ