Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες xuew, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΜΥΚΟΝΟΣ” Ν.Π. 10882 για περιστατικό θανάτου 84χρονου ημεδαπού εντός του πλοίου κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τον Πειραιά στην Ικαρία.
Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδυλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα και με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της ν. Σύρου, ο 84χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” Ν.Π. 11014, το οποίο είχε αποπλεύσει από Νάξο για λιμένες Ηρακλειάς, Σχοινούσας, Κουφονησίου -Κατάπόλων Αμοργού, ότι το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι της Νάξου προκειμένου αποβιβάσει 77χρονο επιβάτη, που είχε επιβιβαστεί στον Πειραιά με προορισμό τα Κατάπολα Αμοργού και ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστους λόγους και χρήζει άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου ο 77χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ