ΔΗΜΟΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

Χθες, οι ειδικοί μας ενημέρωσαν για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Όλοι μας αγωνιούμε και αναμένουμε την επανεκκίνηση της κοινωνικής μας ζωής και της οικονομίας μας, άλλο τόσο όμως αγωνιούμε και για την διασφάλιση της υγείας μας.
Τώρα περισσότερο από πριν, μένουμε υπεύθυνοι και προσέχουμε για να κερδίσουμε την καλοκαιρινή σεζόν αλλά και για να μείνουμε υγιείς.
Γι ‘αυτό δεν ευφησυχάζουμε:
1.Τηρούμε πιστά τους κανόνες και τα μέτρα.
2.Οι νεοαφιχθέντες στο νησί τηρούμε την καραντίνα για να προστατεύσουμε συγγενείς και φίλους.(Για την εξυπηρέτησή μας υπάρχει η διανομή κατ’οίκον από τους φούρνους και τα σούπερ μάρκετ, επίσης η “Βοήθεια στο σπίτι”για την εξυπηρέτηση στις ανάγκες από το φαρμακείο).
3.Οι Επιχειρήσεις δεν λειτουργούμε αυθαίρετα. Αναμένουμε τον χρόνο άρσης των μέτρων που μας αφορούν και τις επίσημες ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας ανά κλάδο και κατηγορία.
4.Όσο αφορά στην επαναλειτουργία των σχολείων, ο Δήμος έχει φροντίσει για την απολύμανση των χώρων και την προμήθεια αντισηπτικών. Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς να ταξιδέψουν όσο πιο σύντομα γίνεται για το νησί μας, για να μην έρθουν αμέσως σε επαφή με μαθητές και συναδέλφους.
Έως σήμερα η πλειοψηφία των δημοτών μας έδειξε την αρμόζουσα υπευθυνότητα, συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κρατήσουμε την Φολέγανδρο υγιή για εμάς και τους επισκέπτες μας.
Σας ευχαριστούμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ