Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε μια ιδιαίτερα σημαντική προσφορά έρχεται να φέρει χαμόγελα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας!

Η πολύτιμη χορηγία του Ιδρύματος Ευγενίδου, με το οποίο το νησί μας έχει την ιδιαίτερη τύχη και τιμή να συνδέεται, θα καλύψει βασικές ανάγκες τεχνολογικού εξοπλισμού του Δημοτικού Σχολείου Σίφνου, με τη δωρεά σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptops, projectors, φωτοτυπικού μηχανήματος και εκτυπωτών!

Ιδιαίτερη, επίσης χαρά, προσφέρει σε όλους μας η εκφρασμένη διάθεση του Ιδρύματος για τη συνεργασία της βιβλιοθήκης του Σχολείου με τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου!

H ευγνωμοσύνη όλων μας ας είναι ένα μνημόσυνο αγάπης προς τον αείμνηστο ευπατρίδη Νικόλαο Βερνίκο – Ευγενίδη, που στις 14 Απριλίου 2020, ημέρα υποβολής και έγκρισης σχετικού αιτήματος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συμπληρωνόταν 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Η Σχολική Επιτροπή σε επόμενη συνεδρίασή της θα υποβάλει πρόταση για την απόδοση του ονόματος του αλησμόνητου συμπατριώτη μας Νικολάου Βερνίκου – Ευγενίδη στην Αίθουσα Πληροφορικής και στη βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Σίφνου.

Εκ μέρους όλων, απευθύνουμε θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στο δραστήριο Πρόεδρό του κ. Λεωνίδα Δημητριάδη Ευγενίδη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, μαζί με την ευχή για υγεία, δύναμη και ευόδωση των κοινωφελών σκοπών του Ιδρύματος!

Η Δήμαρχος Σίφνου,
Μαρία Εμμ. Ναδάλη

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου,
Μανώλης Λεμπέσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ