Νέα αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα, αλλά και θανάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα νέα κρούσματα ανήλθαν στα 94. Ο συνολικός αριθμός έφτασε τα 624

Αυξήθηκαν περαιτέρω τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και οι θάνατοι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής, οι νεκροί ανήλθαν σε 15, τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 94 ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 624.

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα, ενώ το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη.

Οι συμπολίτες μας που έχουν καταλήξει από το νέο ιό είναι 15. 14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες.

Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη. Τέλος, 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκαν τρεις νέοι θάνατοι. Πρόκειται, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, έναν ακόμα άνδρα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μία 94χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» της Αθήνας. Άπαντες, φέρονται να είχαν υποκείμενα νοσήματα.

www.ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ