ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ❗

Η Οργανωτική Επιτροπή του SIFNOS RUN, με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους χορηγούς, δρομείς, εθελοντές του αγώνα, αλλά και με ευθύνη απέναντι στη δημόσια υγεία και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19, αποφάσισε την αναβολή του SIFNOS RUN 2020.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη έως τώρα υποστήριξή σας, την άριστη διάθεση συνεργασίας σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Ευχόμαστε σε όλους σας καλή δύναμη και Υγεία και ευελπιστούμε τόσο η εταιρεία σας όσο και οι οικογένειές σας να βγείτε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση.

Παράλληλα, η Aegean Speed Lines ενημερώνει ότι όσοι συμμετέχοντες στο Sifnos Run 2020 έχουν ήδη εκδώσει τα εισιτήριά τους, θα μπορούν είτε:

> να τα μετατρέψουν σε ανοικτής ημερομηνίας και να τα χρησιμοποιήσουν σε άλλο ταξίδι (για ιδιωτική χρήση) καταβάλοντας τη διαφορά για τον ακέραιο ναύλο του νέου δρομολογίου. Σημειωτέον ότι τα ανοιχτά εισιτήρια μπορούν να αντικατασταθούν μέσα σε ένα χρόνο από την αρχική ημερομηνία έκδοσής τους, ενώ το ίδιο το ταξίδι μπορεί να είναι και μετά τον ένα χρόνο, είτε

> να τα ακυρώσουν 100%.

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις η ενημέρωση για τον τρόπο διαχείρισης των εισιτηρίων τους θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του ταξιδιού τους, είτε μέσω email στο info@aegeanspeedlines.gr , είτε στο τηλέφωνο 210-9690950″.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SIFNOS RUN 2020

Advertisements