ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Διοίκηση 2ης Υγειονομικής
Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΦΝΟΥ
Τηλ: 22840 31315
Fax: 22840 33915
E-mail: ppi.sifnos@vardakeio.gr

ΑΠ 137

ΣΙΦΝΟΣ:16/03/2020

Προς: ΔΗΜΟ ΣΙΦΝΟΥ
Θέμα:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Δεδομένης της επίσημης πλέον εισόδου της χώρας μας στη νέα φάση της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, των συστάσεων του ΕΟΔΥ και του ECDC, για την αντιμετώπιση με ασφάλεια όλων των εξυπηρετούμενων του Π.Π.Ι. Σίφνου ισχύουν τα παρακάτω:

• Υποχρεωτικά πριν προσέλθει στο ιατρείο,οποιοσδήποτε παρουσιάζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού, (πυρετό, βήχα, δύσπνοια) πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το ιατρείο στο 22840 31315, ώστε να γίνει αξιολόγηση της κατάστασής του.
• Η συνταγογράφηση για χρόνια νοσήματα θα γίνεται ΧΩΡΙΣ τη φυσική παρουσία του ασθενούς, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. 22840 31315.
• Ασθενείς με ήπια συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού αρκεί να αυτοπεριοριστούν στο σπίτι τους.Δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε καμία ειδική εργαστηριακή διερεύνηση.
• Ασθενείς με σοβαρές εκδηλώσεις, όπως: δυσκολία στην αναπνοή, πόνο στο θώρακα, ψηλό- επίμονο πυρετό, κ.α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ασθενείς με ηπιότερα συμπτώματα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι και ασθενείς με χρόνια νοσήματα όπως διαβήτης, καρδιαγγειακά, αναπνευστικά νοσήματα, ανοσοκατεσταλμένοι, κλπ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ με τους ιατρούς στο τηλ.2284031315

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία

ΠΠΙ Σίφνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ