Σας παραθέτουμε την δημοσίευση μιας αναισθησιολόγου σε νοσοκομείο του Μιλάνου που σίγουρα έχει δει πράγματα που εμείς δεν τα έχουμε δει ούτε χρειάζεται να τα δούμε φυσικά και ας ελπίσουμε ότι έχουμε πάρει τα σωστά μέτρα στην Ελλάδα:

Δεν χρειάζεται να δημοσιεύσω φωτογραφίες καλοντυμένη και μακιγιαρισμενη…… αυτό είναι το πρόσωπό μου στο τέλος μίας βάρδιας στο πρώτων βοηθειών πριν επιστρέψω στα παιδιά μου, ακόμα με τα σημάδια της αντι-μολυσματικης στολής και της μάσκας.

Κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο για ώρες χωρίς να μπορώ να πιω ή να ξύσω τη μύτη μου, να διασωληνώνω και να βοηθώ μολυσμένους ασθενείς προτού πάνε στην εντατική σε ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον.

Κουρασμένη, νευρική, θυμωμένη .

Έτσι δεν με νοιάζει για τις μαλακίες σας και πού πρέπει να πάτε .. STAY HOME fuck STAY HOME !!!
Επειδή αν δεν καταλάβετε τι συμβαίνει και ότι από Coronavirus πεθαίνεις , καταλάβετε τουλάχιστον ότι οι θέσεις στην εντατική τελειώνουν, οι αναισθησιολόγοι είναι πάντα οι ίδιοι και τα τροχαία , τα καρδιακά επεισόδια, τα εγκεφαλικά επεισόδια κλπ συνεχίζουν να υπάρχουν και είμαστε πάντα οι ίδιοι … ευάλωτοι κουρασμένοι, αλλά που αντιστεκόμαστε και βάζοντας το κεφάλι κάτω συνεχίζουμε όσο μπορούμε… και ίσως κάποια στιγμή να πάμε σπίτι. Και δεν είμαστε ήρωες, κάνουμε τη δουλειά μας !!

Εντάξει λοιπόν αυτό για την ημέρα της γυναίκας .

via Adriana Siapca

Πηγή: Humans of Kalamata –giannisserfanto.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ