Μαζικά έβαλαν λουκέτο οι επιχειρηματίες της Μυτιλήνης, αγανακτώντας με τα πρωτοφανή επεισόδια που συμβαίνουν επί 48ωρου βάσης, με τη συνεχή ρίψη δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού κατά κατοίκων στην Καράβα και το Διαβολόρεμα.

Το «ραντεβού» είναι στην Καράβα μετά τη συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς.

Στο πλευρό των αγωνιζόμενων γονιών τους που ματώνουν από τα ΜΑΤ στην Καράβα είναι οι μαθητές του σχολείου στο Μανταμάδου καθώς συνεχίζουν για δεύτερη μέρα την κατάληψη. Τα πανό των μαθητών που είναι αναρτημένα στα κάγκελα του σχολείου γράφουν “Άσυλο στους δικαιούχους βοήθεια στους ντόπιους” και “Τα ΜΑΤ μας σκοτώνουν και δεν μας δικαιώνουν”. Σημειωτέον ότι οι μαθητές ζητούν τη συμπαράσταση και άλλων σχολείων του νησιού.

Πηγή:www.stonisi.gr

Με όσα διαβάζουμε και βλέπουμε αυτές τις μέρες(χωρίς σαν kaipoutheos.gr να μας ενδιαφέρουν τα κομματικά)έρχεται στο μυαλό μας το εξής:

Είμαστε αγρίως φορολογούμενοι 24% φπα,είμαστε παρατημένοι χωρίς γιατρούς,ελικόπτερα δεν έρχονται για να πάρουν ούτε άρρωστα βρέφη,παρ’όλα αυτά τις εισφορές μας τις δίνουν για να πληρωθούν οι αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στα άλλα νησιά για να δείρουν νέους,γέρους και παιδιά κατόπιν εντολής.

Οι γιατροί λέει δεν θέλουν να πάνε στα νησιά,οι αστυνομικοί δηλαδή θέλουν;;;(ξύπνησαν το πρωί και είπαν πάμε να δείρουμε κόσμο)ή τους επιτάσσουν;;;;;Τα λεφτά που δίνουν για να δέρνουν κόσμο δεν μπορούν να τα δώσουν κίνητρα σε γιατρούς και ελικόπτερα;;;

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ