ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ-ΣΙΦΝΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ.ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΕΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ;

Να θυμίσουμε ότι το πλοίο δεν πήγε καθόλου Νίσυρο για να πάει γρηγορότερα το μωρό στην Κω,και μετά επέστρεψε στην Νίσυρο. (https://www.kaipoutheos.gr)

Ακολουθεί το ευχαριστώ του Δήμου Τήλου:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην εταιρεία Blue Star Ferries που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι συνοδοιπόρος των ακριτικών που κατοικούν στα μικρά μας νησιά.
Χθες βράδυ προκειμένου να μεταφερθεί το γρηγορότερο δυνατόν ένα παιδί 2.5 ετών από την Τηλο στο αεροδρόμιο της Κω και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, τροποποίησε το δρομολόγιο σκορπίζοντας στους κατοίκους του νησιού μας μεγάλη χαρά και ελπίδα ότι υπάρχει ακόμη αλληλεγγύη και ότι δεν ενεργούν όλοι με γνώμονα το κέρδος.
Η μικρούλα μας με αυτή την κίνηση της εταιρείας, σε λιγότερο από 3 ώρες πετούσε για Κρήτη δίνοντας της έτσι την δυνατότητα να έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα και τα ευχάριστα νέα που μάθαμε σήμερα αργά το απόγευμα, είναι ότι σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά κοντά στην οικογένεια της.
Εκ μέρους της δημοτικής αρχής και ολόκληρης της κοινωνίας της Τήλου, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην διοίκηση της εταιρείας και στο πλήρωμα του πλοίου Νήσος ΧΙΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ