ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
«ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΟΥ – ΒΕΡΝΙΚΟΥ – ΕΥΓΕΝΙΔΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Αγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι με ευγενική πρωτοβουλία της κας Μαρίας Παππού – Βερνίκου – Ευγενίδη ιδρύθηκε εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΟΥ – ΒΕΡΝΙΚΟΥ – ΕΥΓΕΝΙΔΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
Μέλη της εταιρείας είναι:
-η κα Μαρία Παππού – Βερνίκου – Ευγενίδη,
-ο κ. Βίκτωρας Μαυρογιάννης, εκπρόσωπος – διαχειριστής,
-η κα Αικατερίνη Μαυρογιάννη,
-ο κ. Ιωάννης Γεροντής,
-ο Δήμος Σίφνου, που εκπροσωπείται νόμιμα από τη Δήμαρχο (η συμμετοχή του Δήμου στην εταιρεία εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 237/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου, Α.Δ.Α.: 6ΙΚΔΩ1Τ-0Μ2).
Οι σκοποί της εταιρίας είναι αποκλειστικά πολιτιστικοί, κοινωνικοί και επιστημονικοί και βασίζονται στην από κοινού συνεργασία της τόσο με κρατικούς και δημόσιους φορείς, όσο και με μεμονωμένα φυσικά ή νομικά πρόσωπα (σε καμία περίπτωση οι σκοποί δεν είναι κερδοσκοπικοί).
Ειδικότερα, οι στόχοι της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΟΥ – ΒΕΡΝΙΚΟΥ – ΕΥΓΕΝΙΔΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» έχουν ως πεδίο εφαρμογής το νησί της Σίφνου και συνδέονται με:
 την υλοποίηση έργων και εργασιών με κοινωφελή σκοπό και χαρακτήρα,
 τη συντήρηση ιερών ναών,
 τη συντήρηση, επισκευή και κατασκευή παιδικών σταθμών, παιδικών χαρών, παιδότοπων, ιατρικών μονάδων και αθλητικών εγκαταστάσεων,
 την κάλυψη λειτουργικών δαπανών παιδικών σταθμών, παιδικών χαρών, παιδότοπων, ιατρικών μονάδων και αθλητικών εγκαταστάσεων,
 την κάλυψη λειτουργικών αναγκών πολιτιστικών και επιστημονικών συλλόγων και κοινωφελών ιδρυμάτων,
 το σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινωφελών δράσεων και δράσεων αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, πάντοτε υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ορίζει η εταιρεία.
Διερμηνεύοντας και τα αισθήματα των συνδημοτών μας, νιώθουμε την ηθική ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια για άλλη μια φορά την απεριόριστη εκτίμηση και το σεβασμό μας προς την κα Μαρία Παππού – Βερνίκου – Ευγενίδη για την πολύτιμη αρωγή της σε έργα κοινής ωφέλειας για το νησί της Σίφνου!

Σίφνος, 15.2.2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ