Η κατάσταση στην Τήνο αρχίζει να γίνεται … επικίνδυνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται … απόβαση από ΜΑΤ ή Αστυνομικούς από τα γύρω νησιά ώστε να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη αστυνόμευση και προστασία των … επενδυτών από τους “κακούς” πολίτες του νησιού που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται την σημασία που έχει η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο πανέμορφο νησί της Τήνου.. Μάλιστα όπως διαβάζουμε στην σελίδα που έχει δημιουργηθεί στα social media με τίτλο ” Η Τήνος κατά των Ανεμογεννητριών”, ήδη “Από χθες, στα Πράσσα, την ευρύτερη περιοχή στην οποία έχει αδειοδοτηθεί η εγκατάσταση τριών ανεμογεννητριών, βρίσκεται αστυνομία”.

Και να σκεφτεί κανείς ότι η Τήνος μέσω των πολιτών της στο σύνολό τους, έχουν εκφράσει την άρνησή τους για να δουν ανεμογεννήτριες στο νησί. Και ειδκά αυτές που μοιάζουν με φαραωνικές εγκαταστάσεις που δεν προσφέρουν πραγματικά τίποτα…

Σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου, έρχεται ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media να βάλει τα πράγματα σε τάξη και κυρίως να προειδοποιήσει ότι κανείς δεν θα παίξει με τον λαό της Τήνου…

Τι αναφέρει; ” Με αφορμή πληροφορίες περί μετακίνησης Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης (Μ.Α.Τ.) για την επιβολή της τοποθέτησης των ανεμογεννητριών θέλω να ξεκαθαρίσω προς “εχθρούς και φίλους” ότι αυτή θα είναι η τελευταία σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής της τοπικής μας κοινωνίας.

Δεν είναι δυνατόν το 2020 επιχειρηματικα συμφέροντα που αποσκοπούν αποκλειστικά στο κέρδος, να αγνοούν τη βούληση του συνόλου της Τηνιακης κοινωνίας και να προσπαθούν να επιβληθούν δια της βίας. Θα ήθελα και σ’ αυτούς να ξεκαθαρίσω ότι πήραν λάθος δρόμο και να τους απευθύνω ύστατη έκκληση να το ξανασκεφθούν.

Πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε στην Τήνο δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί σ έναν άναρχο τόπο επιβολής επιχειρηματικών συμφερόντων #save_tinos”

Πηγή:https://www.naxospress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ