ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ – ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 13/11/2019 – ΙΣΧΥΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ 13/11/2019 (ώρα 06:00 π.μ. με 23:00 μ.μ)

Όπως έχουμε αναφέρει και στην πρόγνωση μας τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Βέβαια με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πάμε για τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και από ισχυρές ριπές άνεμου, ενώ πιθανόν θα παρατηρηθούν τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα.

*Τα εντονότερα φαινόμενα πιθανόν θα εντοπίζονται στα δυτικά και βόρεια του νομού (δείτε χάρτη, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μετατοπιστούν σε σχέση με ότι φαίνεται στα προγνωστικά μοντέλα).
*Τα έντονα φαινόμενα θα χωριστούν σε 2 περάσματα: Ένα πιθανόν κάπου μεταξύ των πρωινών έως και των πρώτων μεσημβρινών ωρών. Στη συνέχεια θα έχουμε ένα μικρό διάλειμμα λίγων ωρών πιο αργά τις μεσημβρινές ώρες έως και τις απογευματινές, ενώ από εκεί και μετά αναμένεται εκ νέου επιδείνωση με ακόμη πιο έντονα φαινόμενα που σε αυτές τις ώρες θα συνιστούσα την προσοχή όλων. Κατά τα άλλα ισχύει ότι έχουμε γράψει στην πρόγνωσή μας εχθές.
Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση στην ομάδα (Μετεωρολογικά Νέα

Ερμούπολης)

Επιμέλεια:  Νίκος Πίταούλης

https://meteorologikanewermoupolis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ