Με καλό καιρό θα κυλήσει το τριήμερο της 28ης στο σύνολο της Χώρα μας με τις μετακινήσεις για τον εορτασμό της 28ης να γίνονται κανονικά. Βέβαια στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί αλλά ΧΩΡΊΣ να δημιουργούνται πρόβληματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι γίνει στο νομό μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σήμερα Παρασκευή 25/10, ο καιρός θα καταστεί αίθριος στο σύνολο του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι- βορειοανατολικοί, με την εντάση αυτών να φτάνει τα 5 με 6 μποφόρ και ριπές 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα τμήματα οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ και ριπές στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη και η μέγιστη στους 24 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ
Το Σάββατο 26/10 ο καιρός επίσης θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ενίσχυση, ιδίως στα βόρεια τμήματα όπου και θα πνέουν στα 7 μποφόρ με τις ριπές να αγγίζουν και τα 8 μποφόρ. Όμως στο σύνολο του νομού μας η ένταση των ανέμων δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 6 μποφόρ με ριπές στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη και η μέγιστη στους 24 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ
Αίθριος θα είναι και την Κυριακή 27/10 ο καιρός ενώ δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες να αναπτυχθούν κάποιες υψηλές νεφώσεις άνευ σημασίας βέβαια. Οι άνεμοι σε βαθμιαία εξασθένηση, θα πνέουν στα 5 με 6 μποφόρ ενώ το μεσημέρι πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και από εκεί και έπειτα δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει κάποια μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Τέλος την Δευτέρα 28/10 ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με τους άνεμους να παρουσιάζουν περαιτέρω εξασθένηση και να πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ και ριπές στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Επιμέλεια: Νίκος Πίταούλης Μετεωρολογικά ΝέαΕρμούπολης

Advertisements