30 Σεπτεμβρίου,λιμάνι Μήλου,το ταχύπλοο SIFNOS JET κάνει το τελευταίο του προγραμματισμένο δρομολόγιο για το 2019{εκτάκτως από σήμερα για λίγο στην θέση του SEA JET2 και πάλι στην Μήλο}.

Αφού φεύγει εμφανίζεται αμέσως το ΠΡΕΒΕΛΗΣ,το πλοίο που έχει γράψει τεράστια ιστορία αλλά και συνεχίζει να γράφει στις ελληνικές θάλασσες.

Το πλοίο εξυπηρετεί για αρκετά χρόνια την Μήλο συνδέοντας την με την Κρήτη αλλά και με άλλα νησιά που τα υπόλοιπα νησιά των δυτικών κυκλάδων δεν έχουν αυτή την δυνατότητα σύνδεσης.Η Μήλος εκτός από το ΠΡΕΒΕΛΗΣ το καλοκαίρι είχε σύνδεση με Κρήτη και με τα KNOSSOS και FESTOS PALACE και θα είχε και τέταρτο πλοίο αν δεν είχε πάθει ζημιά τo ΟLYMPUS το οποίο αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει σε μερικές μέρες Πειραιάς Μήλος Κρήτη,άρα η Μήλος για χειμώνα δύο πλοία για Κρήτη.

Ενδιαφέρον έχει ότι το πλοίο βγάζει αρκετές νταλίκες φορτωμένες,μην ξεχνάμε η Κρήτη είναι τεράστια αγορά,από κρέατα,φρούτα και λαχανικά μέχρι και οικοδομικά υλικά.Το πλοίο μετά την Μήλο πάει απευθείας Πειραιά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε την αναχώρηση του SIFNOS JET και κατόπιν την ωραία μανούβρα του ΠΡΕΒΕΛΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ