Με τις ευχές όλων των Ελλήνων να την συνοδεύουν, η μικρή Αλεξία έφυγε το πρωί από την Αθήνα για το Αμβούργο της Γερμανίας, προκειμένου να νοσηλευθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Το «ταξίδι ζωής» για την μικρή, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά ανήμερα το Πάσχα, από αδέσποτη σφαίρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στις Θεσπιές Βοιωτίας, κατέστη εφικτό μετά από την συγκέντρωση, από δωρεές πολιτών, ποσού 90.000 που θα απαιτηθεί. Ο ΕΟΠΥΥ κάλυπτε πλήρως την νοσηλεία του κοριτσιού, σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα, όπου νοσηλεύθηκε και η άτυχη Μυρτώ, ωστόσο οι γονείς της επιθυμούσαν την μετάβαση της στο Αμβούργο.

Εκεί το κορίτσι, που μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Παίδων στο Αεροδρόμιο με κινητή μονάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα μείνει τουλάχιστον για 5-6 μήνες.

Συγκινημένοι οι γονείς της Αλεξίας, αφού ευχαρίστησαν όλον τον κόσμο για την οικονομική βοήθεια και την ψυχολογική στήριξη τους, δήλωσαν ότι αυτό που ονειρεύονται είναι το κορίτσι τους, σε λίγους μήνες να μπορεί να μιλά και να περπατά.

www.ant1news.gr

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ