Τα παρακάτω γραφόμενα είναι προσωπικές απόψεις και μόνο

Πριν 13 χρόνια ξεκίνησε δειλά δειλά το φεστιβάλ Τσελεμεντέ σαν τοπικό γεγονός,αν μπορούσε να ενώσει τις Κυκλάδες θα ήταν επιτυχία.

Για να μην γράφουμε πολλά κατάφερε όχι μόνο τις Κυκλάδες και όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού και είναι ήδη ένα φεστιβάλ παγκοσμίου φήμης,ακόμη κακή κουβέντα δεν έχουμε ακούσει.

Που οφείλετε αυτο;

Στον δημο Σίφνου και τον Ανδρέα Μπαμπούνη;

Στην πρόεδρο και τα μέλη επί αρκετά χρόνια του πολιτιστικού συλλόγου Μαρίας Ναδάλη;

Στο νυν πρόεδρο και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βασίλη Κόμη;

Στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου και στον έπαρχο Νίκο Βενάκη;

Στην εκάστοτε κυβέρνηση;

Στις αποστολές των νησιών και των χωρών;

Στους βουλευτές Κυκλάδων;

Στους χορηγούς;

Η απάντηση είναι εξής:

Ναι,βοήθησαν όλοι οι παραπάνω αλλά η επιτυχία οφείλετε στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ(τους ευχαριστούμε),στην συνεργασία και στην θετική αύρα.

Φανταστείτε λοιπόν η νέα δημοτική αρχή αντί για γκρίνιες και παράπονα να έχει ότι έχει και το φεστιβάλ Τσελεμεντέ(η παλιά δημοτική αρχή η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε πολλές φορές χτυπήματα κάτω από την μέση αλλά παρ όλα αυτά κατάφερε και παρέδωσε την Σίφνο σε αρκετά καλή κατάσταση).

Υπάρχουν περιοχές(πχ Καμάρες όλη η πάνω πλευρά) που ο Δήμος δεν περνάει να καθαρίσει αλλά είναι πεντακάθαρες,υπάρχουν περιοχές που ο Δήμος περνάει συνέχεια και έχουν πρόβλημα.

Ας θυμηθούμε παλιά,η κάθε νοικοκυρά έβγαινε και καθάριζε έξω από το σπίτι της,άσπριζε,σκούπιζε,έβγαζε τα χόρτα,και όλα ήταν μια χαρά,Τώρα έχουμε περιπτώσεις που έρχεται κάποιος το καλοκαίρι ή το Πάσχα και βρίζει τον Δήμο επειδή δεν του άσπρισε τα σκαλιά,ας σκεφτούμε πόσους υπαλλήλους θα πρεπε να χει ο Δήμος ώστε να κατάφερναν να ασπρίσουν όλα τα σκαλιά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν όλοι μαζί οι Σιφνιοί να κάνουμε ότι μας δίδαξε το φεστιβάλ Τσελεμεντέ,ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε εθελοντές με συνεργασία και θετική αύρα,ας στηρίξουμε όλοι μαζί την νέα δημοτική αρχή.

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ