Δυστυχώς οι πληροφορίες μας ήταν αληθινές, https://www.kaipoutheos.gr οι Κυκλάδες θα χάσουν και το ΑΡΤΕΜΙΣ για κάποιο χρονικό διάστημα (δεν αναφέρεται για πόσο)μέσα στον Αυγουστο για να πάει στην Σαμοθράκη(όσες φορές μείναμε εμείς χωρίς πλοία είδατε κανένα πλοίο από Σαμοθράκη να έρχεται;την Ανάφη που φέτος έπαθε μεγάλες ζημιές ποιός την νοιάζεται;)

Φέτος η Σίφνος έχει δεχθεί τέσσερα πλήγματα από πλοία.

1.HELLENIC HIGH SPEED.Ηταν να μπεί στην γραμμή Σίφνο,Ιο Σαντορίνη.Φεβρουάριο ή Μάρτιο ανακοίνωσε δεν θα μπεί.Δεν αντέδρασε κανείς

2.SUPER CAT Eίχε ανακοινωθεί και ξεκίνησε Σίφνο Μήλο και άλλα νησιά των Κυκλάδων.Ξαφνικά και στα καλά καθούμενα αποφάσισε να βγάλει εκτός την Σίφνο.Αντέδρασε αυθημερόν ο Δήμος Σίφνου σε υπουργείο και εταιρία.Ακόμη περιμένει απάντηση….

Δείτε το έγγραφο:

3.NAXOS JET Είχε ανακοινωθεί και ξεκινήσει για Σέριφο,Σιφνο,Φολεγανδρο,Σαντορίνη,Ίο.

Ξαφνικά αντικαταστάθηκε απο το SIFNOS JET το οποίο είναι μικρότερο και χωρίς αυτοκίνητα,Αρα κάποιος που θέλει να πάει Σίφνο από Σαντορίνη,Ίο και Φολέγανδρο πάει με ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ 3 φορές την εβδομάδα και οχι καθημερινά όπως πέρυσι.Δεν αντέδρασε κανείς.

4.ΑΡΤΕΜΙΣ.Ξαφνικά ανακοινώνεται ότι το πλοίο θα αφήσει την Κυριακή τα ενδοκυκλαδικά για να πάει στην Σαμοθράκη,την στιγμή που το πλοίο ήταν καθημερινά κατάμεστο και ήδη έχουν κοπεί εισητήρια.Αυτό σημαίνει ότι θα χαθούν αρκετοί τουρίστες η θα αναγκαστούν να πληρώσουν εως και 12 φορές περισσότερο(Σίφνος-Παρος κοστίζει με ΑΡΤΕΜΙΣ 5 ευρω,με SEA JET 60 ευρώ).Σίγουρα η Σίφνος παθαίνει και ζημιά στο φεστιβάλ Τσελεμεντέ.

Για να δούμε θα αντιδράσει κανείς;

Aκολουθεί η επίσημη ανακοινωση του υπουργείου ναυτιλίας:

Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 η δρομολόγηση του επιβατηγού – οχηματαγωγού ταχύπλοου «ANDROS JET» της εταιρίας «SEAJETS» στην γραμμή Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης.
Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης θα καλύπτει το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρίας «Hellenic Seaways».
Τα αναλυτικά δρομολόγια του «ANDROS JET», και του «ΑΡΤΕΜΙΣ», θα ανακοινωθούν από τις διαχειρίστριες εταιρίες.
Εξάλλου, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΑΝΑΞ» θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την γραμμή μέχρι και το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.
Τέλος, κανονικά εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια του το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο «ΖΕΦΥΡΟΣ».
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας «Hellenic Seaways», το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι ναυπήγησης 1997, έχει μήκος 89.76 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα 19,2 κόμβων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 748 επιβάτες και 65 ιδιωτικής χρήσης οχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ