Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, απογευματινές ώρες χθες, ότι το Τ/Χ ”ΒΕΗ 3” Τ.Ι. 210 παρασύρεται ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ν. Γυάρου με δύο (02) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.
Άμεσα υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του ανωτέρω σκάφους, με συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) ελικοπτέρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Π.Ν., καθώς και του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ”HELLENIC HIGHSPEED” Ν.Π.12331 κατά παρέκκλιση του δρομολογίου του από Νάξο – Μύκονο – Τήνο για Ραφήνα.
Λίγη ώρα αργότερα το ”ΒΕΗ 3” εντοπίστηκε από το ”HELLENIC HIGHSPEED” το οποίο προέβη στην περισυλλογή και διάσωση των επιβαινόντων, ενός 35χρονου και μίας 24χρονης, καλά στην υγεία τους, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμένα Ραφήνας, ενώ το σκάφος ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ ”ΛΕΩΝ Ι” Ν.Π.5869, συνοδευόμενο από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο λιμένα Σύρου όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ