Έχουμε πεί πολλές φορές ότι σαν KAIPOUTHEOS.GR δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και καμμιά δημοτική παράταξη,ανήκουμε σε όποιον δεξιό η αριστερό κάνει καλό στην Σίφνο.Επίσης τιμάμε όποιο πλοίο εξυπηρετεί το νησί.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί από αναγνώστες μας Έλληνες και αλλοδαπούς δεκάδες emails αγανάκτησης και απογοήτευσης για την απαράδεκτη διακοπή του πλοίου ΑΡΤΕΜΙΣ.Ήδη έχουν γίνει εκατοντάδες ακυρώσεις σε δωμάτια και τα νησιά των δυτικών κυκλάδων έχουν χάσει εκατοντάδες και σύντομα χιλιάδες επισκέπτες.Ήδη κάποιοι έχουν πληρώσει εως και 12 φορές παραπάνω εισιτήριο για να πάνε στις δυτικές κυκλάδες με άλλα πλοία.

Κάποιοι μάλιστα λόγω ότι το site ασχολείται αρκετά με πλοία μας κατηγόρησαν ότι δεν φωνάξαμε όσο πρέπει.Απαντούμε και μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας ότι είμαστε το μοναδικό site που έχει γράψει τόσα πολλά από την πρώτη μέρα που ακούστηκε η είδηση της αναχώρησης του πλοίου.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανένα υπουργείο ναυτιλίας δεν μας αντιμετώπισε με τόσο άσχημο τρόπο,μέχρι αυτή την στιγμή που γράφουμε κανείς δεν ξέρει τίποτα,κανείς δεν ξέρει αν θα μπεί άλλο πλοίο και πότε,ο κόσμος που έχει εισιτήρια στα χέρια πρέπει μόνος του να βγάλει άκρη ενώ οι επιχειρηματίες βλέπουν τις ζημιές χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν,επιστολές έστειλαν:

Ο κοινοτικός σύμβουλος Απολλωνίας κύριος Αντώνης Ζαμπέλης,και ο Δήμαρχος Σίφνου κύριος Ανδρέας Μπαμπούνης στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση οτι παραμένει ενεργός μέχρι και τις 31 Αυγούστου,και κανείς άλλος από την Σίφνο

Εκτός Σίφνου έστειλαν:

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Σύρου, Νίκος Λειβαδάρας, ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος. Επίσης, ερώτηση προς τον υπουργό Ναυτιλίας κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Φίλιππος Φόρτωμας, και αναφορά στη Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος(απο τους 4 βουλευτές έστειλαν οι 2) αλλά και ο πρώην νομάρχης κύριος Μπάιλας.

Ζητάμε συγνώμη αν έχουν στείλει και κάποιοι άλλοι που δεν γμωρίζουμε και δεν τους γράψαμε,αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέχρι στιγμής απάντηση δεν έχουν πάρει και όλα είναι στον αέρα Αύγουστο μήνα.

Αυτά ξέρουμε αυτά γράφουμε,εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.Αν κάποια στιγμή το υπουργείο πει κάτι θα σας ενημερώσουμε.

Η ζημιά έγινε ήδη οι πολύπαθες δυτικές κυκλάδες ίσως στην χειρότερη φάση…και έρχεται και χειμώνας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ