Λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου , πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου , η ορκωμοσία του δημάρχου Μήλου κ. Εμμανουήλ Μικέλη και του νέου δημοτικού συμβουλίου .Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκαν όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εκτός από τον Χρήστο Νίνο που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.Η θητεία ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και διαρκεί για τέσσερα χρόνια.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιερατικός επίτροπος Μήλου π.Γιαννούλης Μαρκαντώνης. Παραβρέθηκαν στην τελετή ο Ιερός κλήρος της Μήλου , ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος ,οι τοπικές αρχές ο δοικητής του Α.Τ Μήλου κ. Μηνάς Μακρίδης και ο λιμενάρχης κ. Βασίλης Βαρδαξής ,ο διευθυντής της “Imerys” κ. Γιάννης Σανούδος ,εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μικέλης αναφέρθηκε στους στόχους που θα θέσει η νέα δημοτική αρχή , ευχαρίστησε την απερχόμενη δημοτική αρχή και τους παρευρισκομένους και δεν παράλειψε να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι δημότες στις εκλογές του Μαϊου και έδωσε το μήνυμα ότι θα δουλέψουμε και θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να πάει το νησί ακόμα πιο μπροστά, θα σχεδιάσουμε και θα το προφυλάξουμε , ώστε να μην απογοητεύσουμε κανένα .

Ακόμη μίλησαν οι :

Γεράσιμος Δαμουλάκης :Θα είμαστε εδώ συνεχιστές της εδώ και οκτώ χρόνια πορείας μας , αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη στη νέα δημοτική αρχή για να συνεχίσει έργα για το καλό του τόπου μας. Με τη Μήλο πρώτο νησί της Ευρώπης , αλλά και τέταρτο στον κόσμο θα προσπαθήσουμε για οτιδήποτε καλλίτερο μέσα από την συνεργασία που θα προέλθει ενωμένοι με την νέα δημοτική αρχή.

Ο Νίκος Συρμαλένιος : Θα είμαστε κοντά στο δήμο για να λυθούν τα δύσκολα προβλήματα του νησιού.

Αβέρκης Γαϊτανής :Ευχαριστούμε τους ψηφοφόρους μας έφεραν σε αυτή τη θέση και θα είμαστε εδώ να τους προασπιστούμε σε κάθε πρόβλημα και να συνεργαστούμε με τη νέα δημοτική αρχή για το καλό της Μήλου.

Γεώργιος Μαρτάκης :Θα είμαστε εδώ να ακούμε όλα τα προβλήματα των συμπολιτών μας και να συνεργαστούμε για το καλύτερο του τόπου μας.

Χαιρετισμό έστειλε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄

Ασπασία Σίδερη

Πηγή:http://milosvoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ