Τον Σεπτέμβριο του 2017 το KAIPOUTHEOS.GR βρέθηκε στην Μήλο για ρεπορτάζ με τους Σιφνιούς μαστόρους πέτρας που έχτιζαν μια βίλα με Σιφνέικες πέτρες.

Δείτε εδώ το τότε ρεπορτάζ με τίτλο ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΦΝΟ:

https://www.kaipoutheos.gr/2017/09/blog-post_30-20.html?fbclid=IwAR0BBNAQbm6L7bgNRniIFR_89NVRTlQzKW7ur7XB-do4P2WhXvUjnB2MRZI

Η βίλα αυτή σήμερα είναι απο τις καλύτερες της Ελλάδας,και όχι μόνο και πωλείται 5,5 εκατομύρια ευρώ.

Ας δούμε τι εγραψε το www.iefimerida.gr

Ένα ονειρικό σπίτι βγαίνει προς πώληση στη Μήλο και πραγματικά μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες, η βίλα κατατάσσεται στη λίστα με τα σπίτια των ονείρων μας.

Εχοντας για κύριο χαρακτηριστικό στη διακόσμησή της την πέτρα, καθώς χρειάστηκαν περίπου 4,5 τόνοι για να δημιουργηθεί αυτό το έργο τέχνης, η υπέροχη βίλα στη Μήλο μαγεύει ακόμη και τον πιο αυστηρό κριτή τόσο με τη θέα της, όσο και με το εσωτερικό της.

Ωστόσο, αφού δούμε τις φωτογραφίες και χαζέψουμε τα κομφόρ που προσφέρει αυτή η μοναδική βίλα στην Μήλο, θα απογοητευτούμε ίσως για λίγο μόλις ακούσουμε την τιμή πώλησης, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία Greece Sotheby’s International Realty ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η κατοικία, με την υπογραφή του Ελληνα αρχιτέκτονα Χρήστου Βλάχου, συνδυάζει υπέροχα την πέτρα, τη μίνιμαλ διακόσμηση το υγρό στοιχείο.

Πάντως το πιο εντυπωσιακό ίσως απ’ όλα είναι το γεγονός πως η κατοικία είναι υπόσκαφη, αλλά έχει τέτοια διαρρύθμιση ώστε να έχει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.


Φωτογραφίες: sothebysrealty.gr


Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ