Είναι μεγάλη μου χαρά, αλλά και μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι υποψήφια με την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ, αλλά και μεγάλη ευθύνη γιατί θέλω να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας, ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μπορώ να κάνει ένα βήμα μπροστά η Σίφνος μας.

Έχουμε δύο μέρες πριν τις εκλογές και σας διαβεβαιώ πως η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι μας, είναι εκτός από τίμια και ηθική, πολύ μεγάλη. Όλοι μας λειτουργούμε ως ένα, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την ανταλλαγή απόψεων τόσο μεταξύ μας, όσο και με όλους εσάς, τους επαγγελματίες, τους συλλόγους, τους φορείς, ώστε να συγκροτήσουμε το καλύτερο δυνατό προγραμμα.

Από την πρώτη στιγμή, τόσο η Μαρία, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου έδωσαν να καταλάβω πως όταν υπάρχει όρεξη, σύμπνοια, διάλογος, αλληλοσεβασμός και πάνω από όλα όραμα, τότε πρέπει να είμαστε σίγουροι πως πράγματι θα ξημερώσει μια «καινούργια μέρα».

Όπως ειπα και πριν λίγες ημέρες στην πρώτη μου ομιλία, θέλω να ζητήσω τη στήριξη σας, όχι γιατί ονειρεύομαι αξιώματα και καρέκλες, αλλά γιατί πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια. Με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των πιο έμπειρων της ομάδας, θέλω να ακουστούν οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις των νέων ανθρώπων. Αλλωστε, όπως ξαναείπα με τη συνεργασία όλων και τον διάλογο μόνο, μπορεί να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Θεωρώ πως αυτές οι εκλογές είναι η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Η ευκαιρία για να μετρήσουμε νέοι άνθρωποι τις δυνάμεις μας στην αυτοδιοίκηση. Ευκαιρία για να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Και οι 40 που είμαστε στο ψηφοδέλτιο και όσοι μας στηρίζουν χωρίς να είναι υποψήφιοι, είμαστε αποφασισμένοι με σεβασμο, διάλογο και προπάντων ήθος και τιμιότητα να θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε τη νέα δήμαρχο να εκπληρώσει τον στόχο της. Έτσι και αλλιώς κανένας δεν περισσεύει στην επόμενη μέρα. Στην καινούργια μέρα.

Η συμπαράσταση και η υποστήριξη που μας έχετε δείξει όλες αυτές τις ημέρες, μας υποχρεώνει ακόμα περισσότερο να μείνουμε πιστοί στις ιδέες και τις προτεραιότητες μας. Ωστόσο είναι και αυτό που μας δίνει τη δύναμη να στεκόμαστε μπροστά σας και να ζητάμε την ψήφο σας.

Ψήφος που θα δίνει την έγκριση, ώστε να έρθει το κάτι διαφορετικό στη διοίκηση του δήμου. Ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα γενιά, στους νέους ανθρώπους, στη Μαρία.

Ψήφος δυσπιστίας στον διχασμο, στη κακία, στα κουτσομπολιά και στα ψέμματα.

Πορευόμαστε έχοντας δυο μόνο συνθήματα, τα οποία αντανακλούν τη νοοτροπία της ομάδας μας. Αντίπαλοι μας είναι μόνο τα προβλήματα του νησιού και όχι οι άλλες παραταξεις. Και το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι θα προσπαθήσουμε.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περίσσιο.

Σας ευχαριστώ!

Άννα Ατσόνιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ