Ομιλία του Γεωργίου Τρούλλου προέδρου του Λιμενικού ταμείου Σίφνου στην συγκέντρωση της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΡΑΣ στο λιμάνι της Σίφνου. KAIPOUTHEOS.GR

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσουμε κάποιες απαραίτητες και σημαντικές διευκρινίσεις για το λιμάνι της Σίφνου.

Κατ αρχήν ο Ανδρέας Καλογήρου θα μας εξηγήσει τι ενέργειες έχει κάνει η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ και τι ενημέρωση έχει.Ίσως στην αρχή το βίντεο είναι κουραστικό αλλά εξηγεί όλες τις κινήσεις και ενημερώσεις που έκανε και πήρε η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ για να έχει επαρκής ενημέρωση.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κύριος Τρούλλος,πρόεδρος του λιμενικού ταμείου ο οποίος είπε κατά την άποψη μας τα πράγματα με το όνομα τους.Xαρακτηριστική εικόνα ότι ενώ μιλάει ο κύριος Τρούλλος περνάνε οι νταλίκες και τα φορτηγά κυριολεκτικά ξυστά στον κόσμο(κι ακόμα είναι Μάιος).

Επίσης ο κύριος Τρούλλος είπε είμαι χαρούμενος που η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ αλλά και η ΣΙΦΝΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ έχουν βάλει προτεραιότητα το λιμάνι της Σίφνου.

Επίσης κρατάμε την φράση του “ας ενωθούμε όλοι μαζί”

Ενδιαφέρον και κατατοπιστική ήταν και η ομιλία του κυρίου Βενάκη ο οποίος έχει από την αρχή σταθερές θέσεις και απόψεις.

Η άποψη μας είναι ότι έγινε μια σωστή ενημέρωση,ίσως τελικά μπεί το νερό στο αυλάκι και γίνει ένα σωστό λιμάνι που τόσο έχει ανάγκη η Σίφνος σε ξηρά και θάλασσα.

Ας δούμε το παρακάτω αναλυτικό βίντεο:

Στο επόμενο βίντεο η παρουσίαση αλλα και ομιλίες των υποψηφίων:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ