Ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγω για ματαίωση του δρομολογίου του SPEEDRUNNER3 λόγω ελέγχου,και προώθηση των επιβατών στο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ το ταχύπλοο αναχώρησε τελικά για το δρομολόγιο του  για ΣΕΡΙΦΟ ΣΙΦΝΟ ΜΗΛΟ στις 14.40  αντί για τις 12.00 που ήταν προγραμματισμένο.
Εντύπωση και πάλι προκαλεί το γεγονός ότι ενώ το πλοίο είναι από χθες στον Πειραιά ο έλεγχος γίνεται πριν την αναχώρηση όπως πριν λίγες μέρες στο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών

Advertisements

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα βγει άραγε κάποιος υπεύθυνος από το υπουργείο Ναυτιλίας, Λιμενικό, Sp.Runner να μας εξηγήσουν για πιο λόγο ταλαιπώρησαν το κόσμο(Τουρίστες – Γέρους – οικογενειάρχες με μικρά παιδιά) τόσες ώρες σήμερα 15/4 έχοντας τους στην προβλήτα τόσες ώρες χωρίς καμία ενημέρωση μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι, όπου βγήκε ο Λογιστής του πλοίου να μας ανακοινώσει ότι το δρομολόγιο ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ και όσοι θέλετε να ταξιδέψετε σήμερα να πάτε με τον Δ.Σολωμό στις 14.30!!! Αφού βγάλαμε λοιπόν νέα εισιτήρια με Δ.Σολωμό και φύγαμε στις 14.30, είδαμε το Sp Runner να φεύγει από πίσω μας και αυτό… ενώ εμείς γνωρίζαμε από το πλήρωμα του, ότι δεν θα γίνει το δρομολόγιο.
    Επιτέλους σε αυτή τη χώρα θα λογοδοτήσει κανένας;
    Γιατί οι επιθεωρήσεις γίνονται ΠΑΝΤΑ λίγο πριν αναχωρήσουν τα πλοία και γιατί δεν ενημερώνεται ο κόσμος;
    Ξέρετε πόσοι τουρίστες σήμερα αγανάκτησαν και βρίζοντας για τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ έφευγαν;
    Ελλάς το μεγαλείο σου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ