Νέα δεδομένα δημιουργεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε χθες με το «Αικατερίνη Π»… Κι αυτό γιατί μετά την μηχανική βλάβη την οποία υπέστη το πρωί έξω από την Άνδρο επέστρεψε στην Ραφήνα, αποβίβασε επιβάτες, ΙΧ και νταλίκες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το απογευματινό πλοίο της Faste Ferries «Θεολόγος». Και λέμε νέα …δεδομένα γιατί αμέσως μετά το πλοίο έπλευσε στον Πειραιά όπου θα προχωρήσει άμεσα στην επισκευή της μηχανής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα enandro.gr θα παραμείνει εκτός δρομολογίων επί μια εβδομάδα. Και η γραμμή στις Βόρειες Κυκλάδες, μπορεί να εξυπηρετηθεί με τα δύο υπάρχοντα πλοία: το Superferry II το πρωί και το Θεολόγος Π. το απόγευμα.

Και μεταφέρουμε την ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που ανάφερει: ” Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Άνδρου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ »ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π» Ν.Π. 10668 ότι μετά τον απόπλου του από το λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου με προορισμό τους λιμένες Τήνου και Μυκόνου, διαπιστώθηκε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή. Το Ε/Γ-Ο/Γ »ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π» συνέχισε τον πλου του με χρήση της αριστερής κύριας μηχανής για λόγους ασφάλειας για λιμένα Ραφήνας και κατέπλευσε αυτοδύναμα σε αυτόν, ενώ προσέδεσε με τη συνδρομή του Ρ/Κ “ ΠΑΝΟΡΜΗΤΗΣ” Ν.Π. 8920 αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους εκατόν τριάντα τέσσερις (134) επιβάτες, τα σαράντα (40) Ι.Χ., τα έντεκα (11) Φ/Γ και τα τέσσερα (04) Δ/Κ.

Ακολούθησε επιθεώρηση του πλοίου από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Ραφήνας όπου διαπίστωσαν βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή πρόωσης στον Νο6 κύλινδρο. Από το Λιμεναρχείο Ραφήνας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π» μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα που επέβαιναν σε αυτό θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας”.

Τέλος, όσον αφορά τα αυτοκίνητα του Εαρινού Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ που θα γίνει στην Άνδρο την Κυριακή 6 & 7 Απριλίου, η ενημέρωση αναφέρει ότι θα χρησιμοποιήσουν το Superferry II κάτι που σημαίνει πως θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα της απονομής την Κυριακή για να προλάβουν το δρομολόγιο των 16:30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ