Με πλήθος κόσμου περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά (700 και πλέον ατόμων)και σύμμαχό τον καλό καιρό έγινε η περιφορά του επιταφίου στις Καμάρες πριν μπει στο καΐκι.
Στην παραλία είχαν στηθεί αναμμένες δάδες που έκαναν το σκηνικό ακόμα πιο εντυπωσιακό,ενώ μοιραζόταν χάρτινα φαναράκια στον κόσμο για την πομπή.
Η πομπή ξεκίνησε απο την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και έκανε πρώτη στάση στον παιδικό σταθμό Σίφνου.(πρώην σχολείο Καμαρων).
Κατόπιν συνέχισε μέχρι την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων και αφού έγινε δέηση επέστρεψε και έφτασε μέχρι το λιμάνι που μπήκε στο καΐκι.
Στην περιφορά εκτός από τον λιμενάρχη κύριο Παναγιώτη Ζαχαράκη παραβρέθηκαν ο Έπαρχος ΠΕ Μήλου κύριος Νίκος Βενάκης,ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κύριος Γιώργος Τρούλλος ο αντιδήμαρχος κύριος Νικόλαος Ποδενές  αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι, η υποψήφια δήμαρχος κυρία Μαρία Ναδάλη και αρκετοί νέοι  υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην χορωδία αλλά και σε όλα τα μέλη και την πρόεδρο κυρία Μαρία Καλογήρου της ΜΕΡΟΠΗΣ για την τέλεια οργάνωση και συνεργασία με τον αρχιμανδρίτη Αγαθαγγελο.

Φωτογραφία:Θανάσης Κασιώτης

Ακολουθεί το αναλυτικό βίντεο:

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ