Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει την καθαρή Δευτέρα του 2016.
Τριήμερο με αρκετό κόσμο στο νησί και ο καιρός φρέσκος,τα κύματα ανεβαίνουν απο τα μπλόκια και πέφτουν στην μέσα πλευρά του λιμανιού,συγχρόνως βρέχει.
Το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ έρχεται στο λιμάνι,ο κόσμος λέει πως δεν θα δέσει,αρκετοί φεύγουν τελευταία στιγμή αναβάλλοντας το ταξίδι τους.
Ο πλοίαρχος καπετάν Μιχάλης Λυγνός,το πλήρωμα,οι καβοδέτες,οι Λιμενικοί,οι επιβάτες, και οι οδηγοί υπ ατμόν,το παραμικρό λάθος θα κοστίσει ακριβά.
Το πλοίο θα δέσει με την πρώτη,μπήκαν μέσα τα κούριερ και ισως λίγοι επιβάτες.
Ο κάβος όμως θα σπάσει και το πλοίο φρύγει αμέσως πρός τα έξω εχοντας μέσα και κάποιους που ήθελαν να βγούν όπως τα κούριερ.
Μερικοί ακόμη ταξιδιώτες βλέποντας την κατάσταση ακυρώνουν το ταξίδι,ενω το πλοίο κάνει την δεύτερη προσπάθεια που θα δούμε και στο βίντεο.
Τέλος καλό όλα καλά,θα καταφέρει να δέσει,τα φορτηγά θα μπούνε με την μούρη μεσα,οι επιβατες στα γρήγορα αφού έγιναν και μούσκεμα από τα κύματα.
Συνηθισμένες εικόνες το χειμώνα στα μικρά νησάκια μας.
Κάποιοι το εκτιμούν,κάποιοι θα που ε σιγά…κάποιοι θα βρίσουν,και κάποιοι(λίγοι)από τον καναπέ τους (ΚΑΝΑΠΕ ΤΑΝΙΟΥΣ τους χαρακτήρισε πρίν λίγες μέρες γνωστός καραβολάτρης) θα περιμένουν την πρώτη στραβή,αβαρία ή καθυστέρηση για να πούν τα δικά τους.
Όλοι ίσως έχουν τα δίκια τους,δύσκολη η δουλειά του ναυτικού,δύσκολοι οι χειμώνες στα μικρά ”αλίμενα” νησιά…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ