Όπως έχουμε ξαναπει στην Σίφνο στην Χερρόνησο στην θέση τραγουδιστης θα τοποθετηθουν 2 ανεμογεννήτριες ισχυως 600ΜW η κάθε μια,απο την ”ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ”.Το αν είναι καλό τελικά ή κακό θα το δείξει η πορεία και δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Λόγω της στενότητας του δρόμου στο κέντρο της Απολλωνιας από Καμάρες δεν ήταν δυνατή η διέλευση τους,οπότε και αποκλείστηκε να έρθουν από το λιμάνι των Καμαρών.

Έτσι μετά από λεπτομερείς επισκοπήσεις αποφασίσθηκε το πλοίο που της μετέφερε να δέσει στο λιμάνι του Πλατύ γιαλου και μέσω του δρόμου Απολλωνίας Αρτεμώνα να φτάσουν Χερρόνησο.
Τα δύσκολα σημεία ήταν το γεφύρι του Ναδάλη στο Άνω πετάλι,λίγο πιο πάνω στην στροφή του Γκαρή στον Αη Λούκα και στο τέλος του δρόμου του Αρτεμώνα εκεί που στρίβει για Χερρόνησο.

Ευτυχώς όλα ξεπεράστηκαν επιτυχώς με τον επαγγελματισμό της μεταφορικής εταιρίας αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των Νίκου και Γιώργου Γεροντόπουλου.Όπως θα δείτε χρειάστηκαν κινήσεις ακριβείας αφού σε ορισμένα σημεία πέρασαν κυριολεκτικά στον πόντο.
Αυτά ήταν μόνο τμήματα των κορμών,θα περάσουν άλλα 2 λίγο μεγαλύτερα και μετά το πλοίο ΕΙΡΗΝΗ Κ θα ξαναφύγει για να πάει να φορτώσει τα φτερά και να επιστρέψει.
Ακολουθεί το λεπτομερές και αναλυτικό βίντεο από όλα τα δύσκολα σημεία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ