Το ποιοι είναι οι καπετάνιοι μας το ξέρουμε, το βλέπουμε καθημερινά στα εύκολα και στα δύσκολα,τους είδαμε  και προχθές στην μεγάλη πυρκαγιά που έσωσαν ζωές.Τους ζούμε συνέχεια τον χειμώνα που ρισκάρουν πολλά να δέσουν και να μην διανυκτερέυσουμε σε άλλο νησί,για να μην μας αφήσουν χωρίς φάρμακα χωρίς αγαθά,στα δύσκολα εως ανύπαρκτα λιμάνια μας. Μας μεταφέρουν οταν είμαστε αρρωστοι, και πόσα άλλα…Βέβαια η μεγαλη πλειοψηφία τα αναγνωρίζει και τα εκτιμά αλλά παντού υπάρχουν και οι μειοψηφίες,φυσιολογικό κι αυτό.
Χθες βάλαμε βίντεο με το HELLENIC HIGH SPEED και τον καπετάν Νίκου Αθανασίου να δένει στο κεφάλι της Σίφνου λόγω του ότι στον μώλο ήταν το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ. Σήμερα άλλαξαν οι ρόλοι και στον μώλο ήταν δεμένο  το HELLENIC HIGH SPEED ενώ ήρθε για μανούβρα το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ με τον καπετάν Μιχάλη Λυγνο.

Το συμβατικό δεν πήγε στο κεφάλι αν και θα μπορούσε λόγω του ότι δυσκολεύονται οι νταλίκες να μπούνε μέσα. Έκανε όμως επιτόπου στροφή ώστε να είναι έτοιμο όταν φύγει το ταχύπλοο να κολωσει αμέσως,όπως και έκανε. Να θυμίσουμε οτι τα 2 πλοια απο πέρυσι εχουν συναντηθεί πολλές φορές στην Σίφνο. Ακολουθεί ένα ωραίο βίντεο για τους φίλους καραβολατρες από αυτά που βλέπουμε καθημερινά στο δύσκολο και μικρό για τα κυβικά του νησιού λιμάνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ